Aug 26, 2009

Chinese Fur Farm - Shocking video



This is one shocking video inside a Chinese Fur Farm..

These 'animals' would do anything for money.. God damn them to hell~

Viewers discretion is advised.. Don't say i didn't warn u~

6 comments:

Muhammad Haidar said...

Woo x sanggup nak tengok sbb dah tengok dah sebelum nih....dahsyat zalim ,kejam, semua ada kat manusia...

yusuf mujahidin ™ said...

Aslmualaikum

kejam dn gila
tk smpai ati nk tgk

Syed Nasir Hassan said...

tengok separuh je. x sanggup nak tengok lagi. huhu. mudah2an org yg buat camtu mati terseksa gak

Nabila H.... said...

Salam..
memang diorg ni lebih teruk drp binatang betul..xde perasaan belas dan kasih sayang sesama makhluk...

still remember teacher maznah noordin penah kata, sembelih lembu korban di depan 'kawan2' yang lain pun dah dikira salah satu perkara yang kejam terhadap lembu..mengganggu emosi..

ini lagi la..siat kulit binatang hidup2..terasa cam kulit sdiri yang kena siat tengok haiwan2 ni kena siat..sakiiit~~~~

whiteraven68 said...

Salam, maaf mencelah..

Semoga diorang diazab Allah diakhirat kelak.
Biar apa yang binatang tu rasa, diorang rasa juga.
Kenapa la tak bole bunuh dulu binatang tu?

Akmal Rahman said...

Salam..
Memang kejam sangat2 la...
memang tak patut betul..
Manusia dah semakin hilang perikemanusiaan..